Milyen vírusírtót szedjek le a netről?
Szia!
Nekem ugyanez volt a problémám! Kezdő netesként nem volt vírusírtóm (minek az? :D), el is romlott a gépem 2 hónap után. A szerelő csávó újrarakta, meg rakott rá Nod32 30 napos verzióját, mondván, ez milyen király, ha lejár, akkor vegyem meg náluk a teljes verziót ("csak" 20 ezer forint..).
Én, mint kezdő, hajlottam rá, hogy akkor megveszem, de "szerencsére" újabb vírust kaptam. Így legalább láttam, hogy nem olyan biztonságos ez a Nod32. Megint újrarakták a gépem, de most szóltam, ne tegyen rá semmilyen vírusírtót.
Akkor egy ismerősöm ajánlotta az AVAST nevű vírusírtót. Teljesen ingyenes, magyar nyelvű, és nagyon biztonságos! Nekem lassan 4 éve nem volt vírusom, pedig mellette csak a sima Windows Xp tűzfalat használom!
Ingyenesen letöltheted innen:
Telepítsd fel, majd mikor elindítod a programot, Regisztrációs kulcsot kell igényelni, de ez csak pár kattintás, ingyen megkapod emailben, és 2 évig működni fog azzal a kulccsal! És ha lejár, akkor is ingyenes az új kulcs igénylése.
Mindenkinek ajánlom!
A napokban cseréltem le a Nod-omat Avastra és nem bántam meg.
Amíg a Nod egyetlen vírust sem volt képes felfedezni addig az Avast legalább 10-et.
Igaz hogy sokkal lassabban(alaposabban) keresi a vírusokat de legalább megtalálja.
az avastot még én se probáltam de az elöttem szólók megygöztek.:)
én is avgt használok mint az elös hsz-ó de azzal is megvagyok elégedve nem ugy mint a noddal.
szar kizsákmyányoló cég a nodé.csak a hirneve miatt nagy a népszerüsége..
és remélem mozilát használsz nem internet explorert..
A Nod32nek van diákkedvezménye!
Az hogy nem írta ki a vírusírtód hogy vírust észlelt, attól még lehet vírusod, ajánlom egy kémprogram írtó beszerzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!