Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Erdemes Anti-virus programot...

Erdemes Anti-virus programot telepiteni Kubuntu Linux rendszerre?

Figyelt kérdés

Ha igen meyiket javasoljatok?

Azt tudom hogy peldaul Windowsra Avast a jo ha ingyenest akar az ember es Kaspersky ha fizetoset hasznal.

Arra volna szuksegem hogy ha Linux alol netezek es oszeszedek progikat windows ala azt jol at nezem ne legyen kukacos.:)

#linux #Antivirus #Kubunti #tuzfal.
2013. máj. 16. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

A Windows alá letöltött progiakt úgy is átnézi a Winen lévő

vírusirtó ha futtatod.

Én nem használok vírusirtót linux alatt, de arra azért nem buzdítalak, hogy te se tedd! :)

2013. máj. 16. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszt.Szoval akkor mely virusirto tuzfal paros jo kubuntu linux ala?
2013. máj. 16. 15:16
 3/3 ejbenjaro ***** válasza:

Az avastnak van linuxos verziója, igaz a beüzemelése picit trükkös. Amit a legkönnyebb telepíteni az a Comodo antivírus linuxos megoldása. Sajnos ez rettenetesen megfogja a gépet, mivel rezidens védelmet kapsz. Az AVG-nek is van linuxos verziója tehetsz ezzel is egy próbát. Ha jól emlékszem ez nem rendelkezik gyárilag grafikus kezelőfelülettel, így terminálból tudod használni. Aztán van még Clamav, és még sok más. Ha beírod a google-ba hogy linux antivirus szerintem fogsz még találni elég sok lehetőséget.

Tűzfalnak használd a linux beépített tűzfalát. Ha jól gondolom, akkor a Guarddog nevű alkalmazás van telepítve a tűzfal beállításához.

2013. máj. 17. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!