Lefuttattam online a Pandát. Ha jól értettem egy fertőzött és 5 gyanús jelentést bemásolom. Mit jelent?
;***********************************************************************************************************************************************************************************
ANALYSIS: 2009-10-01 13:00:09
PROTECTIONS: 1
MALWARE: 1
SUSPECTS: 5
;***********************************************************************************************************************************************************************************
PROTECTIONS
Description Version Active Updated
;===================================================================================================================================================================================
ESET NOD32 Antivirus 4.0 4.0 Yes Yes
;===================================================================================================================================================================================
MALWARE
Id Description Type Active Severity Disinfectable Disinfected Location
00139064 Cookie/Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C:\\Documents and Settings\\Éva\\Cookies\\éva@atdmt[2].txt
SUSPECTS
Sent Location
No C:\\Program Files\\Driver-Soft\\DriverGenius\\LiveUpdate.exe
No C:\\System Volume Information\\_restore{D4820CE1-F0B2-4493-A194-B8335A06A4A8}\\RP33\\A0001425.exe
No C:\\System Volume Information\\_restore{D4820CE1-F0B2-4493-A194-B8335A06A4A8}\\RP44\\A0004199.exe
No C:\\System Volume Information\\_restore{D4820CE1-F0B2-4493-A194-B8335A06A4A8}\\RP45\\A0004340.ocx
No C:\\System Volume Information\\_restore{D4820CE1-F0B2-4493-A194-B8335A06A4A8}\\RP45\\A0004361.ocx
VULNERABILITIES
Id Severity Description
Ne egészen hidd el amit jelez!
Csak azt akarja elérni hogy térj át a NOD-ról az Ő fizetős verziójára!
Tapasztalatból ajánlom uis, én is kipróbáltam és kígyót-békát jelzett, amit a Kaspersky, a Nod az AVAST és a többi próbált vírus és Spyware kereső sem igazolt.
Csak a felét sikerült betenni. A többit nem tudta valamiért. Azt írta, hogy keressem fel a webhelyet tanácsért, hogy hogyan távolítsam el őket kézzel.
De így egy közepes maradt , a többi pedig alacsony kockázatú.
Most mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!