39krisztianya kérdése:
Feltörték a Paypal számlánkat, komoly összegeket vettek le,2 héttel korábban kaptam figyelmeztetést a G-mailom hogy próbálták feltörni a fiókomat. Jelszót változtattam. Hogyan történhet ilyesmi, azt hittem a Paypal biztonságos fizetési mód?
Figyelt kérdés
Épp a géphez ültem, hogy megnézzem a mailokat, amikor látom, hogy jönnek sorra a levelek, hogy vásárolok a Paypalon.., 7 db volt összesen, volt amelyik 150 ezer ft-os!! azt hittem szívgörcsöt kapok...Gyorsan írtam a paypalnak, megadva a tranzakciós kódokat és jeleztem , hogy nem én voltam. Most vizsgálják , de összesen 300 ezer ft-om van függőben.Használok víruskeresőt. bár olvastam, hogy ez nem akadály..Most egy on-line keresővel nézem a gépet, 50%-nál már 20 fertőzést talált..Hogy lehet ezeket kiszűrni, mi a legbiztonságosabb módszer az adatlopók ellen??Azóta újra kaptam egy üzenetet, hogy a gmail próbálják feltörni..2013. máj. 12. 09:05
11/13 anonim válasza:
#9: Komolyan ezzel nyugtatod magad?
#10: Miért ne jönne neki levél a vásárlásokról? Be lehet állítani, hogy küldjön. Csak van annyi esze, hogy észre veszi, hogy kevesebb a pénze.
G.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem ezek szokványos, fizetős e-mailok voltak, ott volt a cég is akinek fizetett, valami ökör internetes játékért. épp az imént kaptam ettől a cégtől az ő felhasználó nevének címzett e-milt, hogy fizesse ki a tartozását, mert a paypal visszavonta az összeget, ami igaz is..Azt szeretném tudni , hogy lehetne feljelenteni, vagy utánajárni az ilyen csalóknak??
2013. máj. 16. 11:42
13/13 anonim válasza:
Megteheted a rendőrségen névtelen tettes ellen a feljelentést, de nem fognak vele csak papíron foglalkozni, felesleges.
A legjobb, amit tehetsz, hogy minél több embernek elmondod, hogy mire figyeljen!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!