Ukash rendőrség vírusom van, blokkolja a gépemet. Hogyan tudnék bootolható vírusírtó cd-t készíteni?
Figyelt kérdés
Ma reggel kaptam a vírust.Csökkentett módban sem tudok belépni,csak csökkentettmód parancssorra-ban.Írták,hogy Kaspersky Rescue disk 10-et kellene szerintem kiírni,csak nem tudom,hogyan kel....Nagyon fontos lenne,mert a munkámhoz szükségem van a gépemre....Ha vlaki tud , kérem segítsen....2013. máj. 11. 17:10
1/7 uno20001 válasza:
Így: [link]
Csak az ISO fájlnál a kaspersky resource disk iso fájlját választód ki.
3/7 A kérdező kommentje:
letöltöttem a kaspersky-t kicsomagoltam,de nem találok isot...nem tudnád esetleg megnézni nekem,hogy hol van ott az iso file? [link] innen töltöttem le.
2013. máj. 11. 17:45
4/7 uno20001 válasza:
Innen töltsd le: [link]
Fontos, hogy ne csomagold ki, mivel az ISO-t általában a rendszer archívált fájlbak nézi. Amit letöltesz, azt kell kiválasztani.
5/7 A kérdező kommentje:
És még annyi,hogy a boot file-t hol találom?Mert nekem boot cd kéne...
2013. máj. 12. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!