Megjelent egy piros kör, egy fehér x-szel a jobb alsó sarokban, és valami program jött be, hogy Antirirus 2010 vag ymi, pedi gnem töltöttem le ilyet. Meg hogy 30 vírust talált? Nem nagyon értek hozzá, mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 12:10
1/9 anonim válasza:
A tálcán jobbklikkel zárd be, de sajnos bekaptál egy vírust, mivel ez maga a vírus. Vírusirtás próbálj, meg volt már téma ez az antivírus(alul keresőbe beírod>antivírus 2009)...de 2010...hmmm 2009 van...hogy indítottad el?
2/9 anonim válasza:
Igen, sajnos ez maga a vírus. Szedd le az eset.hu-ról a nod32 próbaverzióját, vagy külső Pendrive-ról futasd, akkor talán le tudod törölni!
3/9 anonim válasza:
Még valami vagy a Spyware Terminator, vagy az Malwarebytes' Anti-Malware nevű ingyenes program leszedi!
4/9 anonim válasza:
Töltsd le a legerősebbet: Kaspersky Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió, kulcsot adnak hozzá: [link]
5/9 anonim válasza:
Avast,malwarebytes,spybot,zone alarm..
Kaspersky is jó de csak 30 napos..
6/9 A kérdező kommentje:
De nem tűnik el, az a baj, én Barbi vagyok, valaki írna nekem privátba, légyszi!! Segítsetek plz!
2009. szept. 30. 18:34
7/9 anonim válasza:
Milyen állandó virus- és kémprogram irtó van a gépeden? Milyen tűzfalat használsz?
8/9 anonim válasza:
nálam már 2010 van. (XD XD XD XD XD XD XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!