Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell az otthoni wifit...

Hogy kell az otthoni wifit lekódolni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Böngészőn keresztül belépsz a routerbe, és ott lekódolod. Ha nem tudod mi az címe a routerednek, megnézed a neten. És a hozzá tartozó jelszót is. Ha csak nem lett megváltoztatva a kódja.
2013. máj. 4. 09:19
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
66%
Persze nehogy megmond a Wi-Fi routed típusát, még a végén pontos választ kapnál. Mondjuk a ki lusta ráguglizni az kérdést normálisan kiírni is lusta....
2013. máj. 4. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Sia elöször keresd meg a router haszálati utasítását,ott Irnak egy linket vagyis valami ilyes mit 192.168.1.1 vagy a vége 0 ra végzödik majd be kell jeletkezni ird be a bőngészodbe,nálam admin meg a jelszó is gondolom nálad is bal oldalon kerres olyant,hogy wirles security bár nallam wirlem setting majd ha megtaláltad ki kell választanod a titkositást pl WPA válaszd kiegyet alatta kéne lennie olyanak hogy pasword Ird be a kívánt jelszot aztán menj arra hogy save vagy ok mit tudom én remélet tudtam segiteni
2013. máj. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!