Ha valaki kémprogramot rakott a gépemre, és mondjuk sejtem, hogy ki, akkor ha én is telepítek neki, akkor lebukhat úgy?
Figyelt kérdés
Vagy én abból semmit sem tudok meg akkor sem?2013. ápr. 26. 14:05
1/6 anonim válasza:
Miért bukna le? Egyébként ugye tudod, hogy büntetik az ilyesmit?
2/6 anonim válasza:
A kis gonosz osztálytárs felrakott egy képrogramot a gépre és ellopta a metines kardot stbstb
15alatt vagy a nyakamat rá
3/6 A kérdező kommentje:
Nem én nem tenném meg, csak elmélkedem.
Pont ezen, hogy miért kell ennyire szánalmasnak lenni, hogy másokat lefigyeljünk. De nem gondolnak arra, hogy esetleg lebuknak, stb?
Azért kérdeztem, hogy van e visszatartó erő, de ezek szerint nem, mert nem buknak le...
2013. ápr. 26. 15:05
4/6 A kérdező kommentje:
A metimet meg hallásból sem ismerem, de valahogy nem is vágyom rá :D
2013. ápr. 26. 15:06
5/6 anonim válasza:
Le lehet buktatni őket, persze nem úgy h vaktába megfertőzöl gépeket és várod, hogy ki fog arról beszélni, hogy a te gépedre telepített valamit.
6/6 anonim válasza:
Hát hiába fertőzől meg gépeket.
Egyébként ez sem olyan könnyű. Már a fertőzés, és illegális is. BTK 300./C, tehát a büntető törvénykönyv foglalkozik vele
Lebuktatni TE nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!