Mennyire veszélyes egy főiskolásnak/egyetemistának
vonaton laptoppal közlekedni?
Ne viccelj már, melyik évszázadban élsz? Ha olyan egyetemistát találsz, akinél nincs laptop, az biztosan otthon hagyta.
Én személy szerint a kétvállas táskákra esküszöm, sokkal kényelmesebb őket bármilyen távon cipelni. Én 3-4 éve vettem egy Targus márkájút 10 rugó körül. Kényelmes, vastag, párnázott és vízlepergető borítású, élettartam garival.
2013. ápr. 24. 15:50
Az utazótáskában, a ruhák tetején hagysz helyet. Péládul.
2013. ápr. 24. 15:51
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor én is kétvállasat veszek. igazából attól félek hogy elindulok laptoppal de megérkezni már üres kézzel fogok ha érted mire gondolok
Aztán jön a tirpák, aki már csak azért is rádobja a táskádra a sajátját...
2013. ápr. 24. 15:54
Egy jó kis hátizsákról nehéz megmondani, hogy az laptop táska vagy sem.
De nem is olyan gyakori így a vonatokon a "lopás".
2013. ápr. 24. 22:04
#3 Alapállás, hogy óvatos ember nem ül olyan kupéba, ahol egyedül van, hanem inkább hallgatja órákon keresztül pár nyugdíjas épületes beszélgetését.
Egyébként ilyen idős korodra ki kellett derüljön, hogy áldozat típus vagy-e. ha még soha nem bántottak, vagy kötöttek beléd durván, akkor ezután sem fognak.
2013. ápr. 25. 14:37
Kerüld a "orbán tenyészet" népcsoportokat ! - miit nééző ,, adgyáad ideé a telefonyódat ,, meg a lepóót madzsar raszista !
:)
2013. ápr. 26. 09:00
8/12 anonim válasza:
Utazótáskába kell bepakolni, ahogy előttem írták fentebb. Ennél jobb megoldás nincs. Táskát soha ne tegyél magad fölé a polcra, ne is hagyd őrizetlenül. Meg szerintem nem is nagyon kéne tömegközlekedésben elővenni a laptopot, tabletet, de hát mindenki a saját kárán tanul. Én nagy átlagban olvasni szoktam vagy zenét hallgatni. 180km-re járok melózni.
2013. ápr. 27. 01:33
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Én magam inkább egyedül szeretek utazni lesz ami lesz alapon, de ha gondolod, tényleg érdemesebb olyan helyre beülni, ahol már utaznak. Bár az a tolvaj, aki egy kicsit rámenősebb, azt nem fogja zavarni, mert úgyis tudja, hogy általában a magyarok szótlanul végignézik, ahogy tőlük egy köpésre megszúrkálják vagy kizsebelik a másikat. Nem akarlak elszomorítani, de ilyen világban élünk...sajnos.
2013. ápr. 27. 01:45
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nem szándékoztam elővenni :D igazából mondjuk ki.. a cigóktól félek. fizikailag még nem ért bántalmazás csak szólongattak. remélem ezután sem kerül sor rá
Kapcsolódó kérdések: