Vettem egy autót és nem müködött benne a rádió, mert kérte a códot, mivel ehet ujra beütni a kódot?
Figyelt kérdés
Én mint a hülye elkezdtem bele nyomkodni a számokat, aztán kiírta hogy várjon. Azóta már tudom a kódot de nem tudom beütni, mert csak azt irja hogy várjon. Már áramtalanitottuk és vártunk egy napot de ugyanaz ( a párom kiszerelte és rá volt írva 2 cm-es számokkal a kód. )Egyébként a márkája Mercedes Benz 10 audio cd. Ilyenkor mi a teendő, a szervizben tudnának segiteni?2013. ápr. 23. 17:39
1/4 anonim válasza:
Semmiből nem áll felhívni a szervízt és megkérdezni, nem?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem.Ha nem értesz valamihez mért kell hozzászólnod!
2013. ápr. 24. 06:44
3/4 anonim válasza:
Ez nem kioktatás, hanem tanács. De ha neked kényelmesebb itt várni egy olyan válaszra ami sosem érkezik meg, hát sok szerencsét.
4/4 A kérdező kommentje:
Egy másik oldalon érkezett válasz, és működik.
2013. ápr. 25. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!