Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Avastom megbolondult kéne...

Az Avastom megbolondult kéne egy kis help. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ugye 1 hónappal ezelőtt kellett egy új vírusirtó mert az lassította a gépem, így az avast ingyeneset töltöttem le, de kerek 1 hónap után az az ma hirtelen leblokkol mindent kikapcsol és nem tudom se újra regisztráltatni, kivétel ha fizetősre megyek, de a fő gond az, hogy letörölni sem tudom. Valami errort ír ki valami part-setup fáljról ami kb nem is létezik vagy is vannak ilyen kezdésbe,de amit az errorba leír teljes név olyan kb. nem is létezik a mappába. Szal semmilyen regisztrálást nem bírok neki csinálni és még letörölni se hogy másikat tegyek fel.
2013. ápr. 21. 12:34
 1/1 intrepid ***** válasza:
CCleaner-rel próbáld meg, van neki eltávolítója. Mondjuk Avast-ot még nem töröltem le vele, de működik. (ingyenes)
2013. ápr. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!