Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell letörölni xp röl...

Hogy kell letörölni xp röl vista skint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

lenne egy problémám még pedig az hogynem rég letöltöttem xp re. Vista inspirat2. skint (kinézetet) de én ezt le szeretném egyszerűen törölni. és a régi jó be vált xp-t. vissza. kérlek segítsetek hogyan tudnám letörölni. mert lassítja a gépet. egy kicsit.

a kérdéseket.

nem vagyok egy gép zseni. de ebbe segítsetek.

(előre. csak normális kérdést várok!!!)

#vista #delete vista skin #operációs rendszer törlése.
2013. ápr. 17. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel töröld le de a régi kinézett sem fog rendesen visszaállni meg az ilyen skinező vackok néha hátrahagynak keyloggereket vagy más vírusokat a legjobb az ha újra telepíted a gépet az ilyen skinező vackokat meg kerüld egyszer én is megszívtam egy ilyennel és minden jelszómat módosítgathattam miután újra raktam a gépet!

2013. ápr. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.