Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Itthon jelszavas a wifin-k....

Itthon jelszavas a wifin-k. Ezt hogyan tudom feloldani hogy ne legyen jelszavas?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
megynyomod a Reset gombot a hátulján
2013. márc. 30. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor elmegy az összes beállítás.Én csak a jelszavat akarom leszedni mert véletlen lejelszavaztam a telefonommal.
2013. márc. 30. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

És milyen beállítás megy el róla?.

amúgy pedig begépeled a Router IP címét általában 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 a böngészőbe és a Wireless beállításoknál kikapcsolod a jelszót

2013. márc. 30. 09:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem tudom a felhasználó meg jelszót sem.De ha resetelem akkor nem kell újra mindent beállítani a szólgáltatóhoz?
2013. márc. 30. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:

nem hinném

csak ha ADSL neted van akkor kell beírni a felh nevet meg a jelszót

illetve keresd meg a kézikönyvet hozzá abban minden le van írva. beleértve a hozzáféréshez szügséges felhnév és jelszó is.

általában Felh: admin

jelszó: semmi vagy admin. de ez a routertől függ

2013. márc. 30. 10:05
 6/10 A kérdező kommentje:
most beléptem.Itt hol tudom megváltoztatni a jelszót/leszedni?
2013. márc. 30. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudjam? xD

olvasd el a kézikönyvet kismillió router van és mindegyik más.

2013. márc. 30. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
OKé.Köszi a segítséget már megvan. :))Mindenkinek megy a zld
2013. márc. 30. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Csk egy annyit fűznék hozzá, hogy a reset gomb megnyomása csak újraindítja az eszközt.

A teljes, gyári állapotú resethez ezt folyamatosan nyomni kell általában 30-40 másodpercig.

Ebben az esetben áll minden vissza a gyári értékekre és PPPoE-s kapcsolat esetén, ilyenkor kell újra megadni a felhasználó nevet és jelszót.

A Wifi (és minden más) router beállítást pedig a webes felületen lehet beállítani.

(Amúgy nagyon nem ajánlott eltávolítani a jelszót, mert így akkor bárki hozzá tud férni és csinálhat akár illegális dolgokat, sőt a hálózati forgalmat is le tudja hallhatni.

Ez utóbbi akkor gond, ha sima http oldalakat böngészik az ember, vagy nem titkosított kapcsolatokat használ, pl FTP-t, mivel ezeknél a jelszavakat simán ki lehet olvasni a forgalomból!)

2013. márc. 30. 12:20
 10/10 anonim válasza:
Azért a történethez hozzátartozik, hogy így bárki fogja tudni használni a neted, aki a wireless hatótávolságán belül van...
2013. márc. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!