Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a teendő, ha az Xp azt...

Mi a teendő, ha az Xp azt írta ki, hogy nem ment át a Windows a hitelesítésen?

Figyelt kérdés

Kb fél éve volt telepítve a rendszer egy computer szervíz által. Eddig nem volt vele semmi gond, de most bekapcsoláskor kiírja, hogy nem eredeti a windows.

Kiad a tálcán jobb oldalt egy ikont, ahol be lehet állítani evvel kapcsolatos dolgokat, de mindegyiket csak online-n. Azt írja, hogy érvénytelen a licenc kulcs.

Ilyenkor mi a teendő? Kénytelen vagyok új kulcsot venni, vagy másik windows-t felrakatni?

2009. szept. 17. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Na akkor vegyük sorba:

1. Zavar ez téged?

a) Nem. -> Probléma megodva

b) igen -> menj 2. pontra

2. "Lopott" a Windowsot?

a) Nem -> felhívod a MS ügyfélszolgálatát, elmondod hogy tévesen hamisnak tekinti a rendszer a Winedet, lediktálod a hologramos matricáról a kódot, esetleg kérdeznek pár dolgot. Kapsz másik kódot, amivel újra aktiválni tudod.

b) igen -> menj a 3. pontra

3. Jogtiszta szoftvert szeretnél?

a) igen -> Zsebedbe nyúlsz (jó mélyen) és veszel egy Windowst. Hogy hogyan legegyszerűbb, rákattintasz arra a bizonyos ikonra a tálca jobb oldalán. Itt kapsz hozzá útmutatást

b) Nem -> Keresel az interneten egy működő WGA törést

+1: Alternatív megoldás: Letörlöd a francba az egészet, és raksz fel valamilyen szabad szoftvert.

2009. szept. 17. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tölsd le a Genuine Windows XP License Keys + WGA crack,rakd fel és elfog tűnni.Máskor meg ne tölsd le a frissitések között azt ami megnézzni eredeti-e a windowsod.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 18. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy éve velem is el akarta hitetni a Windows, hogy "szoftverhamisitás áldozata lettem". Jó vicc, már egy éve fent volt, rendszeresen jött az Automatikus frissités. Egyébként XP Home. Bementem Microsoftékhoz, kiderült, hogy tévedés történt, még jó, én vettem! Egyébként lehet kapni jogtisztát: [link]
2009. szept. 18. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiltsd le az Automatikus frissitést, Windows Update letöltőközpontból a szükséges frissitéseket le lehet szedni, az "Eredeti Windows, valódi előnyt" viszont ne.
2009. szept. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!