A számítógépemen hogy lehet beállítani, hogy csak rendszergazdai fiók legyen, és mindent -másolást is- kérdés nélkül végrehajtson?
Figyelt kérdés
Van még két fiók, az egyik guest, a másik pedig a nevemmel jelzett. Ez utóbbit szeretném törölni, de miután megkérdezi hogy megtartom e a file-okat, válaszolok, és utána azt írja hogy nem tudja végrehajtani a törlést, ha be vagyok jelentkezve. Ezt értem, de bekapcsoláskor csak ezt ajánlja fel, és a guest accountot. ÉN azt szeretném, hogy ne is kelljen semmit kiválasztani, hanem egyből töltsön be a számítógép. Az egész baj onnan indult, hogy vannak néha file-ok, amiket nem enged másolni, mondván hogy ehhez rendszergazdának kell lennem. Saját gépemen ez eléggé idegesítő.2013. márc. 24. 17:20
1/3 anonim válasza:
Most ki akarod törölni a rendszergazda fiókot? A guess profilt töröld vagy tiltsd le.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, ha 1 fiók lenne a gépen, és a bekapcsoláskor ne kelljen felhasználót választani, hanem csak töltsön be egyből a win7. Most három van, az egyik administrator - ez tudom hogy ez az alap, és ezt szeretném megtartani-, van egy guest ami nem kell, és van még egy admin jogosultású elvileg, a keresztnevemmel elnevezve, de csak ezt engedi kiválasztani indításkor, és esetenként nem engedi hogy egy file-t másoljak pl pendrive-ra, mert azt írja hogy rendszergazdai jogosultság kell hozzá. Azt nem értem, hogy elvileg ehhez is rendszergazdai jogosultság van eleve beállítva, mégsem enged másolni, de még egyszer a legjobb az lenne, ha ilyennel egyáltalán nem kéne foglalkoznom, hanem csak bejönne a win7, és nyugodtan másolhatnék. Bejelntkezéskor a következő történik:1. egyből hibaüzenettel indít, hogy nem jó a jelszó. 2. egy lehetőséget ad, switch user. 3. ez után két fiók közül válaszhatok, a guest és a nevemmel jelzett közül. A guestbe be sem enged, mert nem aktív. De akkor miért ajánlja fel? Kiválasztom a nevemmel jelzettet, és akkor belép, de néha kitalálja hogy nem másolhatok. Én már eleve ezt sem szeretném, hanem minden engedéllyel csak jelentkezzen be, ne legyenek fiókok. Teljesen hülye nem vagyok a géphez, de persze pro -tól is messze állok, de most itt elakadtam. Már azon vagyok, hogy újra húzom az egészet.
2013. márc. 24. 17:52
3/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a másolás csak adott file-oknál nem működik a file-ok nagy részénél gond nélkül végrehajtja.
2013. márc. 24. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!