Letöltöttem az Ad-Aware Antivirus 10.5.1 ingyenes verzióját. Hiába telepítettem fel, egyszerűen nem tudom elindítani a vizsgálatot a gépemen, szürke a gomb és nem tudok rámenni. Mi lehet a baj?
Eloszor is,az nem er sokat.
Ha allando vedelem kell ami ingyenes akkor Avast;Avg free;Panda cloud;Bitdefender free;Avira..
Ha fizetos ott az ESET ami magazinos koddal hasznalhato legalisan.
Geped erossegetol fugg melyiket hasznald....
Ha alkalmankent akarsz lefutattni keresot akkor ott a Malwarebytes ami a legjobb,illetve Hitman Pro,de eleg a malwares is...
Ezt az adware akarmit megfelejsd el szerintem.
FileHippo-val voltak már gondok, fertőzött fájlok voltak feltöltve! De az UpdateStarral is jártam már így. Csak a gyártó oldala a megbízható.
Töröld az Ad-Aware-t és töltsd le ezt, 30 napos próbaverzió, aztán vagy megveszed vagy újságkóddal használhatod. Figyelem: tűzfalas, a Windows tűzfalat ki kell kapcsolni, mert összeakad vele. Beállításokban segít a Sicontact.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!