Valaki aki jó kódfejtő tudnaa nekem segíteni?
"Tuti nem bonyolult"
De az.
Ennyiből az.
Tegyük fel, hogy az egészséges emberi agy sűrűsége közel megegyezik egy szintén egészséges felnőtt jegesmedve agyának sűrűségével. Abból kiindulva, hogy az emberi koponya térfogata 1400 köbcenti körül van, illetve az emberi agy tömege. 1300-1400 gramm, a jegesmedve agyának tömege pedig kb 500 gramm, azaz kb fél liter lájtkóla fér el benne ami 1/2000 köbméter. Mivel ez az adat már ismert, extrapolálnunk az ocelotok sörfogyasztási szokásaiból viszonylag felesleges, esetleg csak önmagunkat ellenőrizhetjük a dologgal. Egy icipicit befolyásolhatja az eredményt a fent említett improprius integrál. Ez két esetet vet fel.
1.) az ocelotokkal vagy a jegesmedve agytérfogatával esetleg a lájtkólával kapcsolatos függvényeket próbálunk integrálni, ezek azonban tudvalevően nem végtelen föggvények, így ez elég hamar elvégezhető.
2.) bármely más függvényeket próbálunk improprius integrálni. Ebben az esetben a feladat méh egyszerűbben megoldható, hiszen ugye ennek semmi köze a jegesmedvékhez vagy az ocelotokhoz. Namármost így mindkét esetben csak a kedd problémát kell feloldanunk, aminél mi sem egyszerűbb, mivel az triviális, hogy jegesmedve koponyákat csakis keddenként próbálunk lájtkólával feltölteni, így a hét többi napja teljes mértékben megtévesztés jelleggel merülhet csak fel. A fenti információkat összevetve tehát a válasz szilvásbukta. Mert azt szeretem.
Mivel láthatod milyen kompetens vagyok ha kódfejtésről van szó, minden további nélkül megoldom a kérdésbeli problémát, fordulj hozzám bizalommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!