Avast webes lassulás?!
Figyelt kérdés
Olvastam másnak is van/volt ilyen problémája.Lehet rajta valamit állítani ne vigye ennyire túlzásba?
Egy védelem sem csinálta soha ezt amit az Avast művel.
Kár lenne érte,mert alap esetben nem rossz vírusirtó...
2013. márc. 21. 13:49
1/2 anonim válasza:
Anno és is nagyon szerettem, használtam is sokáig, panaszom nem volt rá. Nagyon lassú, 1 megabites nettem volt, majd váltottam a DIGI 40/20 csomagjára, akkor fedeztem fel milyen pusztítást csinál az avast... 40/20-ból csinált 8/3-at... Ekkor nagyon sokat olvasgattam megoldások után, ahogy most próbálsz Te is, csak eredmény nem született. Sokan mondják már nincs ez a probléma az újabb verziókkal, de sajnos igen is. Ha nem is annyira mint anno, de van, érezhetően. Lelehet tekerni a funkcióit, de nem érdemes, mert a védelmi képességei is csökken, és még úgy sem az igazi. Sajnos, vagy nem sajnos váltani kell, ha gyors nettes vagy. 1-10 megabit környéknét szinte észrevehetetlen. Bocs a regényért! :D
2/2 A kérdező kommentje:
Szia,koszi a valaszt. Nekem is.digi van 40/20 ami jo lesz 50/20nak is,mert tobbet adnak :D
Ilyenxletoltesek soran utorrentbe pl nem lassitja nekem.De viszont bongeszesi sebesseget erezhetoen.
De akkor menthetetlen eset :) Akiktol hallottam panaszt azok is nagy nettel voltak.Ugy nez ki kis netesek eszreseveszik,gondolom azert mert amugyse 'szaguldanak':D
2013. márc. 26. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!