Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért fogy a tárhely a Windows...

Miért fogy a tárhely a Windows frissítésekor?

Figyelt kérdés
Minden fissítéskor kb. 200 MB-tal fogy a tárhelyem, és nem adja vissza, ha jól számolok néhány hónap alatt elfogy.
2009. szept. 15. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szerinted mit használ a frissítéskor?

ha valamit letöltesz az nem foglalja?

2009. szept. 15. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Te frissited? Állitsd be Automatikus frissitésre. A Vezérlőpult/Internetbeállítások/Kilépéskor a böngészési adatok törlése, ezzel eléred, hogy ne legyen rengeteg Temporary Internet File (ideiglenes internet fájl) a gépeden.
2009. szept. 16. 00:14
 3/10 anonim válasza:
Töröld le a WIndows könyvtárban lévő $jelle kezdődő könyvtárakat.
2009. szept. 16. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Fogyik...XD
2009. szept. 18. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Az Ideiglenes Internetes fájlokat mindig törlöm.

A gép automatikus frissítésen van.

Frissítés: jó fogyjon valamennyivel, de ne 200 MB-tal minden nap! Egyébként én a frissítést úgy képzelném el, hogy valamit ami régi lecserél valami újra, tehát a tárhely nem változik vagy csak minimálisat. Azért tettem fel a kérdést, mert itt valami probléma van és gondoltam ti már találkoztatok ezzel a problémával.

3. válaszoló: az $ jelű fájlok mik?

2009. szept. 23. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:

A napi 200 mb tényleg nagyon sok!

Nem lehet, hogy a régebbi verziojú frissen telepített oprendszerre most szedi az SP2-SP3 csomagokat?

Az automatikus fríssitést állítsd át "Frissitések keresése, de én döntöm el hogy letöltöm és telepítem"-re!

pl.: minek frissitse az Outlokot ha webmailt használsz

2009. szept. 23. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
§ régebbi frissitések uninstall fájljai Windows-ban. Törölhetők.
2009. szept. 23. 19:28
 8/10 Veky ***** válasza:

vagy csak egy jó kis vírust kaptál :D

haveromékkal akartunk hasonló vírust csinálni, ami letölt minden nap néhány száz megát, és közben olyan, mintha csak frissítené magát az op rendszer... :D

2010. máj. 14. 06:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Ccleanerrel takarítsál, lehet, hogy csak rengeteg a .TEMP fájl a gépeden. Egyébként a Windows automatikus frissités újabban nem tud átjönni az ESS tűzfalán (régebben sárgára átváltotta), én magam töltöm le. De akkor IE-t kell használni hozzá, a Microsoft Windows Update ActiveX keresése után az Egyénit kell választanod, csak az jön le, ami kell a gépedre és nem mindenféle más is.
2010. máj. 14. 13:10
 10/10 anonim válasza:

A a .TEMP fájlokat ellenőrizd, illetve érdemes még vírusírtást is futtatni..

milyen vírusírtód van?

2013. szept. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!