Érdemes feltenni vírusirtót a gépemre? Vagy tök felesleges, csak lassítja?
Újratelepítettem ma az XP-t, és most éppen nincs fent vírusirtóm. Így most elég gyors minden. Telepítés előtt hónapokig Avast volt fent, ami nagyon bevált.
Most, a reinstall után fel akartam tenni újra, de valamiért szórakozott. A licenc kódot se fogadta el, nem úgy működött, mint régen. :( Eléggé felhúztam magam rajta, gondoltam, egyáltalán fel sem rakok irtót, úgyis csak fogja a gépet. Meg különben is: mindenki szerint más a jó, és vannak olyanok is, akik szerint csak a gépet lassítja.
Tényleg érdemes feltenni vírusirtót, vagy hagyjam a fenébe? Végülis ha annyira durva vírust kapok be, azzal már a vírusirtó se nagyon tud mit kezdeni, a gépem pedig ugyanúgy lassul csak...
Olyan ez mint a téli gumi az autón.
Nélküle is lehet télen autózni, de sokkal rizikósabb.
Azt hiszem ahhoz a döntésedhez vársz megerősítést, hogy nem raksz fel vírusirtót.
Jó lelkiismerettel nem támogatom a dolgot, de a te géped, a te adataid. Tégy úgy ahogyan jónak látod.
Kedves kerdezo en most lassan 1 eve virusirto nelkul netezek.Virusom sose volt.Korul tekinteoen kell netezni.Viszont ha te fu fara kattintgatsz akkor.mindenkepp ajanlatos felraknod valamit,igaz egy se fog megvedni 100%osan. Ha nem ebbe a korbe tartozol,akkor nem kell virusirto,hanem hetente 1x lefuttatsz egy Malwarebytest,ha az talalna tan valamit leszedi.Nekem sose talalt.
Az meg teny lassitjak a gepet,nekem azota is villam :)
Erosebb gepen viszonz alig ha vehetoeszre,gondolom en...
"Kedves kerdezo en most lassan 1 eve virusirto nelkul netezek.Virusom sose volt."
Hát igen, mert te aztán vírusirtó nélkül marhára észre veszed, hogy vírusod van :D Próbaképp rakj fel egy avast!-ot, futtass egy teljes rendszervizsgálatot és ámulj :D
# 8/9 Nem hiába futtatom le a Malwarebytest,az megtalálja azt amit a te kedves Avastod sz@rik nagyba.Mielőtt itt vádaskodsz olvasd is el mit ír az ember.
Mellesleg már volt fent Avast,de nem kérek belőle köszi,maradjunk ennyibe... Annál a többi is jobb,ha nagyon gép lassító elem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!