Nellnell kérdése:
Egy 'ASK' nevű alkalmazás van a gépemen, már próbáltam a vezérlővel és T. K. -rel is kitörölni, de sehogy nem tudom, exploreren le tudtam tiltani, mint bővítményt, de g. chrome nem engedi letiltank. Hogyantöröljem?
Figyelt kérdés
Ha jobb felül rákattintok az ikonjára a böngészőn, nem enged rákattintani az 'eltávolítás"ra. Akkor most hogyan távolítsam el? Utálom, hogy egy kis sávban felül ott van a böngészőmön, és nem is tudom, hogy hogyan került a gépre.2013. márc. 7. 16:45
11/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem ami a honlapon volt, le is törölt mindent a gépről, de a chrome-ban még ott van, és sötét szürkével jelzi, hogy nem engedélyezi a törlését..
2013. márc. 9. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!