Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Sokáig ellenőriz az Eset...

Sokáig ellenőriz az Eset Security?

Figyelt kérdés
Ha csak napi tíz percet szeretném használni a gépet ez arról szól , hogy a vírusvédő tekeri magát folyamatosan ,,,Lassítja a gépet , de furcsa mert az opera böngésző alatt jó ha öt percet megy ami az "opera nem válaszol"-ban ér véget , a Chrome böngésző alatt meg ez annyira hosszú , kezdek emlékezni a régi időkre ! Vagy csere ?

2013. márc. 6. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok semmi rosszat mondani, de ahogy elnézem az eset-nek nem lesz köze a problémádhoz. Itt az lehet a gond hogy kevés a ram-od. És egy idő után megtelik, és ez okozhatja a problémát. Ha van ram bőven, akkor máshol kell keresni a hiba okát.
2013. márc. 6. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Bár hogy őszinte legyek a kérdésedet sem értem teljes mértékben. :I ( lehet nálam van a hiba ) :D
2013. márc. 6. 23:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Céges HP gép " dx5150 mt" , csak napi jelentés elküldésére van :) de ha elkezdek vele böngészni "szabadidőben" szinte az elinduló tíz percben pörög az Eset! A Facebook meg a myfreezoo szinte folyamatosan használhatatlan ,de minden más működik . Ugyanezen a típuson más vírusvédő "Panda" . Vagy linux Ubuntu "semmivel" nincsen ilyen ! Pedig én kértem ez a gépre :(
2013. márc. 7. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert nemcsak feltelepíteni kellene, hanem konfigurálni is!

A leírtak alapján sanszosnak tartom, hogy az ütemezett feladatoknál -vagy csak simán a beállításoknál- benne van pár dolog, amit rendszerinduláskor csinálnia kell. Nekem is pár percbe beletelik, amire használható a gép (nem mai darab), de a tíz perc sztem nem csupán az eset számlájára írható. Persze ha a géped is olyan, akkor meg együtt kell vele élni, hogy a korszerű programok általában erőforrás-igényesebbek, és így futnak rajta, vagy pedig vissza kell venni a kiterjesztett heurisztikát, meg egy-két dolgot, és akkor lazulhat a cucc.

Azt is meg kellene nézni, hogy a többi gép milyen, meg hogy a többi vírusirtónak milyen a beállítása...

2013. márc. 7. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Öt éves gép, Intel Atom 330 Dual Core, 1 GB RAM. Gyenge kis gépnek látszik, de mégis ragyogóan védi az Eset Smart Security. Mi lehet nálad a gond?

1. ESS5-ről frissitetted a 6-ra? Ha ezt tetted, azonnal töltsd le a gyártó oldaláról a 6-ot és villámgyorsan szedd le a felülírt 5-öt. Tisztán telepítsd.

2. Telepítés után be kell konfigurálni, a Dokumentumvédelmet és minden mást is, legfontosabb a tűzfal és a frissités.

3. Írd be a felhasználói nevet és a jelszót, licensz érvényesítéséhez, ha elfogadta, indul a frissités.

4. Tűzfal interaktívra állítása, aztán sorban el kell indítani a netes programokat (böngészők stb.). Kérdezni fog, jegyezze meg, ezt kell bejelölni.

6. Nagyon fontos: csak valódi kóddal megbízható.

Itt kérhetsz segítséget: [link]

2013. márc. 7. 02:11
 6/6 anonim ***** válasza:

ESET 6 alapból jobban fogja a gépet mint ez előző társai.

Amúgy feladatkezelőjébe kilehet lőni,hogy frissítés után ne ellenőrizze a gépet.Sokan panaszkodnak arra,olyankor hajtja a gépet is..

2013. márc. 7. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!