Hogy tudom biztonságossá tenni a facebook fiókomat, hogy ne tudják feltörni? Vagy ilyet nem is lehet csinálni, mert a hackerek úgy is feltörik ha akarják?
ja nekem szantad ???
nincs uldozesi maniam
csak elsoroltam ,milyen eszkozok vannak ...mas kezeben
meg az enyemben ( akkor uldozesi maniam van ....??)
@20:00: Oh, azért nem kell elszállni.
Hidd el, egy jól bekonfigolt és megfelelően frissített tűzfalon az életben nem jutsz át. (Jó dolog a metasploit, de az sem mindenható.)
Távolról még csak a hálózati forgalmat sem fogod tudni sniffelni, vagy közbeékelődni.
Na meg egy jó víruskergető (és egy kis ész használata a user részéről) kiszúrja a trójaidat és nem fog feltelepülni.
Persze lehet jönni saját exploit írással, esetleg 0dayekkel, de egy megfelelően karbantartott rendszerre bejutni olyan 0.001%-nyi esélyed le.
Ha pedig a gépre nem jutottál be és megfelelő jelszó policy-t használ a "célpont", akkor bizony a facebookjába sem fogsz bejutni.
Állítsd be a Bejelentkezés-jóváhagyást (régebben Login Approvals, vagy mi is volt). [Fiókbeállítás->Biztonság]
Ha valaki megpróbál belépni, küldenek SMS-ben egy kódot és csak azt megadva lehet továbblépni. Én ezt használom másfél vagy két éve, hidd el, hogy nem volt vele gond. Egy hátrány: néha későn vagy nem küldenek kódot (bár az se jó, ha túl sok ismeretlen helyről jelentkezik be az ember).
Emellett használj https-t, és erős jelszót. (nameg ne telepítsd minden baromságot a gépre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!