Kikapcsoljam? Bekapcsoljam? - mármint a Windows tűzfalat.
Az Adobe Flash Player letöltése magával hozott egy vizsgálódó programot, ami megállapította, hogy semmilyen védelem nincs a gépen, tűzfal kikapcsolva.
Miért volt kikapcsolva? Mert a HGW után fölösleges?
Egy analfabétához szóltok, ha szóltok! Köszönettel venném!
a semminel jobb a windows tuzfala,akkor tud bosszanto lenni ,ha egy telepitett progit nem enged ki a netre es igy az nem tud normalisan futni
egyszeru a megoldas : egy komoly vedelmi programnak van integralt tuzfala...telepitesnel kikapcsolja a windows tuzfalat,igy a problema megoldva
A McAfree jött le az Adobe Flash Playerrel, ha bejelölted.
A Vezérlőpult/Biztonsági Központban nézd meg, mi van bekapcsolva.
Ha az operációs rendszer XP, akkor annak a tűzfala semmit se ér, mondjuk egy Comodo Internet Security már biztosan komoly védelem lenne. Ez így csak egyre jó: begyűjtöd az összes férget és trójait.
Igen, XP. Én ijedtemben azonnal visszakapcsoltam a tűzfalat. A programletöltéssel meg talán megvárom a familiámat.
Köszönöm szépen a reagálásotokat.
Tessék, tűzfalas, ingyenes védelem, csak jól kell beállítani, utána kikapcsolhatod a Windows XP tűzfalát.
Letöltetem, ha meglátogatnak hozzáértők, legkésőbb húsvétkor. Az előző gépen az Avast volt, amitől csak a géppel együtt tudtam megszabadulni. Azt én töltöttem le, de most ezzel a "jól beállítással" elrettentettél.
Igazán kedvesek vagytok, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!