Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segitség! Mért nem indul el a...

Segitség! Mért nem indul el a window-som?

Figyelt kérdés
be kapcsoltam a gépet minden simán ment,bejõtt a háttérkép,ès az egèr,de semmi más se asztal se ikon vàrtam öt percet de semmi eddig ilyent még nem csinált ujra inditottam,ès egy hibát ìrt ki: nem emlèkszek ponotasan de ilyes mi windows nem tuott elindulni hiányzó exe miatt tegye be az erediti telepító cd jèt ès nyomjon egy j-t'de a windows xp sp3 amat 6 ève telepitetem fel,ès a cd már règ nincs meg,mit tegyek nekem csak egy xubuntu 12 telepìtô cd m van gondoltam jó hogy ji irom mert ha baj lenne a windowssal... sajnálom a helyesìrási hibáimat telorol irok szerencsère jó a wifi akkor meg tufom menteni a windowst,jó lenne mert a növèrem holnap elakarta küldeni az ônèlet rajzát amirôl nincs biztonsági mentès .

2013. márc. 1. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Xubuntu kezeli a Windowsos partíciókat, arról lemented az önéletrajzot, majd elkülditek. A másik problémádra pedig az a megoldás, hogy letöltesz egy xp-t majd kiírod, és arról újra telepíted a géped, mert egyszerűen nincs értelme foltozgatni.
2013. márc. 1. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi,sajnos nem tudok ki irni cd most egy windows xp t,mert más g3pem nincs,xubutut eddig particio nèlkül tanultam meg a telepitèsèt majd az ubuntu forumon kérek segitsèget+kèrdès akkor most tènyleg nem fog tudni elidulni?
2013. márc. 1. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi,sajnos nem tudok ki irni cd most egy windows xp t,mert más g3pem nincs,xubutut eddig particio nèlkül tanultam meg a telepitèsèt majd az ubuntu forumon kérek segitsèget+kèrdès akkor most tènyleg nem fog tudni elidulni?i
2013. márc. 1. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha 6 évet kibírt az XP újratelepítés nélkül, akkor le a kalappal! Ahhoz nem gyengén vigyázni kell rá, hogy ennyit bírjon.

Lehet amúgy az is, hogy megsérült a merevlemezen pár file és esetleg egy lemezellenörzés helyreteszi. Ha van egy xubuntu telepítő, arról el tudod indítani a gépet és a fontos adatokat lementeni, meg ellenőrízni a hdd-t. Vagy ha le tudsz szedni és kiírni egy Hirens boot CD-t, azon sok hasznos helyreállító program van.

Persze legjobb újratelepíteni (vagy akkor már inkább feltenni a xubuntut helyette :))

2013. márc. 1. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A windowsnak nyekk
2013. márc. 1. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly 5 éves Windows XP-t telepítettem újra, illetve csak a C-t. Semmi különösebb baja nem volt, csak kicsit lelassult.
2013. márc. 1. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget,most linuxról írok:)
2013. márc. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!