Nem tudom regisztrálni az avast free vírusirtómat, mi lehet az oka? (részletek lent! )
Figyelt kérdés
A gépemen avast free vírusirtó van ami a telepítése után 30 napig ugye aktív de ha regisztrálom akkor 1 évig, nekem a napokból már csak 19 maradt és próbáltam regisztrálni ami nem sikerült. rákattintottam a "free licenc regisztrálása" gombra és semmi nem történt. Megadtam neki a szükséges adatokat az e-mail cím kivételével mivel észrevettem hogy csak az figyeli van-e benne @ illetve . ezért csak valami betűhalmazt írok aztán @ és újabb betűhalmaz és végül .hu ez eddig mindig bevált! segítséget előre is köszönöm!2013. febr. 13. 12:51
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
ha nem élő e-mail címet adsz meg, mit vársz?
(ugyanis a megadott e-mail címre küldi el, az új kódot!)
3/3 Kovács Pistike01 válasza:
nem feltétlen a címre küldi, lehet programon belül is teljesen
ha az nem megy, próbálkozz az alábbi címen, de itt már létező email címet adj meg, mert ebben az esetben valóban oda küldik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!