Még rendbe hozhatom a hibás beállítást?
Figyelt kérdés
Van egy D-Link routerünk, ma kötötték be a netet de nem állították be igy szabad volt, bárki csatlakozhatott rá. Én beállítottam hogy jelszót kérjen (adtak kettő jelszót) és abból az egyiket. Na de netes felületére nem tudok belépni, két jelszó közül egyiket se hozza be, és szeretném teljesen vissza állítani. Vagy már nem lehet?2013. febr. 9. 15:47
1/5 anonim válasza:
reset :))
és újra az egészet beállítod
2/5 anonim válasza:
mindent lehet a routeron is,
resetelni szoktuk,
de az is komplikált lesz most még neked,
3/5 A kérdező kommentje:
ha resetelem, akkor be tudok lépni újra az Online felűletére? nem adtak magyar nyelvű könyvet, mire találtam már elrontottam a beállítást, és jó lenne újra belépni oda, de persze nem nekem :D hanem valami hozzáértőnek :)
2013. febr. 10. 08:21
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
dobozán csak ennyi van: D-Link Wireless Go N150 Easy Router
2013. febr. 10. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!