Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Innen gyik-ről ha valakinek...

Innen gyik-ről ha valakinek küldök üzenetet, ő be tudja mérni az ip-címem?

Figyelt kérdés

2013. febr. 8. 03:06
 1/9 anonim válasza:
nem nem tudja egy központi szerveren van az oldal és ha betudná is mit csinálna max egy DoS támadást ha kiprésel magából valamelyik már az csoda lenne
2013. febr. 8. 03:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Jaja, ahhoz, hogy ip címet szerezzen fel kéne törnie az egész oldalt, hogy hozzáférjen az adatbázishoz.

Erre itt mivel az oldal jól van elkészítve( remélhetőleg, és szerintem gyakorlatban is), nincs lehetőség.

De ha szerezné is, akkor is de DoS támadást tudna( miért lenne csoda? 18 soros c kód megcsinálja a DDOS lenne csoda bár arra meg ott van a trinity) csinálni, bár tudna mást is, ha nincs jó túzfalad, rossz esetben viszont azon is át tud menni valahogy...

De ezekre kb 0 az esély, egy üzenet alapján nem fogja tudni bemérni az ip címet. Max a gyik.hu ip címét tudna megszerezni, de azt meg fél perc alatt meg lehet tenni.

2013. febr. 8. 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
#2.: 18 sorban benne van, hogy a világ különböző pontjain lévő gépek felett átvedd a hatalmat és azok összehangolva töltsék az oldat? Vagy egy makróról beszélsz, ami 3 böngészőben tapossa egyszerre az F5-öt?
2013. febr. 8. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
... és ha ki is derítené az IPcímed, azzal sem megy az ég világon semmire, mert nem tudja, hogy ki ül mögötte...
2013. febr. 8. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem arra gondoltam( nem tudom vágod-e hogy kell RAW socket-ben tcp syn csomagot csinálni. Ebből elég egy utasítást, konkrtétan a RAW socket küldését egy végtelen while ciklusba tenni.

Ha ezt futatja 1000 ember előbb utóbb meghal a szerver. De van még egy pár megoldás erre.

Nem tudom mióta a frissítés gomb nyomogatása a dosolás.

2013. febr. 8. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
De ezen kívül van még olyan 17 féle módszer, hogy lehet dos-olni, ddos-olásra is van még jópár lehetőség
2013. febr. 8. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:

#5: igen és? Ha a szerver nem tud egy gépről jövő folyamatosa kérést kiszolgálni, akkor az megfekszik ha pár 100-an próbálnak meg egyszerre csatlakozni (lásd: Neptun, ETR).

Azon kívül az intelligens tűzfal elég hamar lelövi az IP-det, mielőtt az alkalmazás egyáltalán lassulni tudna.

Nem szaladgálhatsz végig a falu minden gépén elindítani ez a progit, ezt neten össze is kell szervezni.

2013. febr. 8. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Amit mondasz az természetesen igaz.

Viszont megtehetem azt, hogy ha már egyetemről beszéltél teszem azt megszerzek egy jelszót, a wifihez.

Ha szerencsém van, akkor működik a smurfingelés, azaz kiküldöm a broadcastra ezt a csomagot, amit jó gépen figyelve, és megfeleően irányítva megtehetem, hogy a válaszcsomagokból 1-et a broadcastra, 2-t pedig a célszerverre küldök. Na most 100 gépen elég hamar megvan. A másik, hogy tény gyorsan kiszűri, de lehet változtani az ip címet, ugyanis a legtöbb csomagszűrő és ips rendszer az egy számítógépről érkező csomagokat vizsgálja...( term a level 7-esek már nem).

De megtehetem azt, hogy írok egy crack-et egy játékhoz, amibe beleírom ezt a kis programot, felteszem egy torrent-hálózatra és tuti lesznek egy jópáran akik letöltik. Akkor megtehetném azt is, hogy keresek az interneten sebezhető gépeket, csinálok metasploit exploit automatizáló rendszert ,és ha valamelyik böngésző nincs felfrissítve, akkor bent lehet a program az illető gépében, és beletehetek egy külső pőrogramot ami irányítja. Ha rossz a tűzfal, márpedig vannak rosszak, akkor meg lehet tenni. Főleg ha olyan technikát alkalmaza, amit csak egy level 7-es dedikált tűzfal tudna kivédeni. Bármelyiket is csinálja valaki, lesz neki pár ezer gépe, ami csak az ő parancsaira vár.

2013. febr. 8. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hacker félre ne értsd ,csak mondom, hogy nem egy túl nagy ördögőség ezek megoldása. És egy tűzfal sem törhetetlen.
2013. febr. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!