Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem tudom eltávolítani...

Miért nem tudom eltávolítani a vírusírtót?

Figyelt kérdés
Be van kapcsolva az automatikus frissítés, és úgy sem, de manuálisan sem frissül az avast. El akartam távolítani ahogy kell a "programok és telepítések eltávolításánál" de nem lehet. Most mit csináljak? Ha csak kitörlöm a mappáját az elég? Felraknák más vírusírtód minél hamarabb,de előbb meg kell szabadulnom ettől!
2009. szept. 5. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hátha van neki eltávolító .exe-je!
2009. szept. 5. 09:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Csak kitörölni nem elég! RevoUninstaller-t kipróbálhatod...

Mikori az adatbázisa az Avast-nak, biztos nem friss?

2009. szept. 5. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Az Avast naponta frissit, de max 2 naponta biztosan! Ha azt látod, hogy az utolsó frissités több mint 2 napos akkor sajnos vírusod van, amely blokkolja a virusirtot...

Itt már nem sok mindent tudsz csinálni.....

2009. szept. 5. 09:23
 4/12 anonim ***** válasza:
általába a vírusirtók háttérben szoktak futni, zárd be a rendszer idő mellet az ikonját és igy lehet engedi.
2009. szept. 5. 09:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha működik és már frissítve volt akkor ki szokta írni ha manuálisan indítjuk:

- Vps: Már frissítve volt

(aktuális verzió 090904-0)

2009. szept. 5. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Próbálj "rátelepíteni".Letöltöd a legutóbbi Avast verziót és telepíted.
2009. szept. 5. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg vírusod van és blokkolja. Nálam Avast van, hogy egy nap 2x is frissít, de minimum 1x minden nap.
2009. szept. 5. 15:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Észre vettem, hogy a Norton security is rajta van a gépen. Nem tudom hogy települt fel, én nem voltam, de e miatt lehet a zűr az tuti. Na jó azt most kitöröltem, de az avastot még most sem tudom, és most már van, hogy magától kikapcsol a gép, ha a meghajtókat megnyitom.

Lehet, hogy újra kell telepíteni a gépet?

2009. szept. 6. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Adobe Flash Player 10-el együtt települt (kéretlenül) a Norton Security. Én töröltem, az ESS-t nem zavarta meg. Két vírusirtó egymást is bokkolja, ez lehet.
2009. szept. 7. 00:10
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, valóban a probléma előtt nem sokkal telepítettem az adobe flash playert...akkor nekem is azzal jött.

Na jó, azt hiszem szakembert hívok inkább.

2009. szept. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!