Ha egy oldal végén EXE szerepel, vagy hasonló a .hu és .com helyett, az vírusos veszélyes?
Ha EXE-re végződik az valami futtatható állomány (program). Rejthet kockázatot, amennyiben nem 100%-ig megbízható helyről töltesz le.
Egyébként vírusirtó nlkül netezel? Az kemény.
Első: Igen,de nem töltök le rá semmit:D. Nagyjából gyakori kérdésezek,mielőtt megnyitok valamit, pl: itt linkelnek,mindig elolvasom a kommenteket.=):D Fura egyébként tényleg, de nincs rajt virusírtó:D
Második: Igen, épp most láttam, és nem nyitottam meg persze. :D Nem szokásom
/csrss.exe.html
ez a fele ami gyanús:D. Én sem találkoztam még ilyennel, de végülis, nem gondolnám,hogy egy oldal lehetne magában vírusos,ha nem töltök le semmi olyat.
Ja hogy így?? Itt nem az oldal vége az EXE, mert a végződése ezeknek is .COM...
Ezekhez tényleg jobb ha vírusírtót teszel fel és akkor letöltés után mindjárt ellenőrzi, hogy gyanús-e. Én is sokszor töltök le exe-t, akár ZIP-elve is, mert ugye egy alkalmazás 95%-ban exe...
Azt megnézném, amikor egy TLD EXE lesz. :D
Ezeknek a vége egyébként nem exe, hanem, html.
Aminek exe a vége, az sem indul el, csak direkt link.
Megkérdezi, hogy letöltöd-e, te meg rányomsz, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!