Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha megakadtam ennél a lépésnél...

Ha megakadtam ennél a lépésnél, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=q2191wruz6s

ezt kezdtem el csinálni, ugyanis a gépemet blokkolta ez a kamu vírus, és megakadtam, hogy nekem a "Run" mappában nincsen olyan hogy "Local", mert win7-em van, most hogyan tovább??

2013. febr. 1. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy máshogy nevezte el magát. Kitörlöd a gyanús bejegyzést azt kész. Mi ebben olyan bonyolult?
2013. febr. 1. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:

jah persze, ez ilyen egyszerűen megy, lehet másképp nevezte el magát, vagy lehet hogy a 83483738739 millió fájl közül nem mindegy melyiket törlöm ki, hát nem?...

méghogy mi ebben olyan bonyolult, mondjuk az, hogy nem mindegy mit törlök, és mondjuk azt hogy nem értek hozzá, nem vagyok informatikus, azért kértem segítséget...

2013. febr. 1. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes vele foglalkozni, egyszerűen ments le mindent és telepítsd újra a Windows-t.
2013. febr. 2. 01:04
 4/5 anonim válasza:
telepítsd újra a rendszert
2013. febr. 2. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem a windows system-ből kell ész nélkül törölni, hanem a registry run-ból. Ott nincs millió bejegyzés, csak max néhány tíz, ott meg egyértelmű, mi nem illik oda.

De egyszeűbb újratenni a windowst.

2013. febr. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!