Frissítettem az eset smart securitymet, és egy em023_32_l0. nup nevű valamit töltött.13 Mb körül volt. Ugye nem vírus, vagy valami hasonló?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 22:25
1/5 anonim válasza:
Roppant egyszerű. Fixeket el kell felejteni, és legális úton kell használni. Akkor véd is a vírusoktól, és frissít is, nem úgy mint a fixes megoldások, hogy maga az antivírus szedi a kartevő kódokat. Ellenkező esetben nem kell félned, csak program modul(ok) lehetett.
2/5 csacsi2 válasza:
Az a fájl az adatbázis frissítése.
3/5 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: nem tudom milyen fixekről beszélsz, de az eredeti eset oldalról szedtem le...
2013. febr. 1. 11:38
4/5 csacsi2 válasza:
Csak megjegyezném:
Az eset a sok frissítés után elég nagy helyet tud elfoglalni az egyik ilyen fájlja a epfwlog.dat
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Logs\
Néha kitörlöm, majd újrateszi magát (unlocker -el).
következőket lehet törölni ha felgyülemlik
mappa tartalma:
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\oldfiles\
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\temp\
5/5 anonim válasza:
Az eredeti ESET oldalról szedted le, akkor 30 napos próbaverzió, ha ez letelik, akkor újságkóddal használd vagy vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!