Honnan tudom, hogy ment-e vírus a gépemre?
AVGm van, az nem talált fenyegetést. Milyen jobb ingyenes program van? Ha megnyitottam egy vírusos linket pár másodpercre, attól kaphattam vírust?
Előre is köszi a segítséget.
Töltsd le a Malwarebytes-ot, ahogy írták már, meg a Kaspersky Rescue Disk 10-et, majd írd ki DVD-re, és bootolj róla mint ha rendszert telepítenél. Frissíted, majd indítasz egy ellenőrzést.
"Milyen jobb ingyenes program van?"
Nem szoktam ajánlani az AVG-t megmondom őszintén. Ha ingyenesről van szó akkor Avast, vagy Avira. Fizetős, akkor ESET Smart Security (tűzfala miatt is) vagy a Kaspersky Intenet Security.
Én is az ESEt smart Securityt használom a vírusokkal szemben és megelőzésre!
Viszont nem véletlenül vannak Malware (trojan,spywer stb)írtók és vírusírtók. A vírusírtók annak ellenére hogy fel szokták ismerni a Malware-t, nem arra vannak "kihegyezve" ezért a Vírusírtó (és tűzfal)mellé ajánlott egy malware írtó is.
Nekem az utóbbiból az IQbit Malware Frighter van fent, de amit ajánlottak MalwareBytes az is jó választás.
Vírusos lettél -e?! Csak akkor derül ki ha ellenörzöd az említett programokkal (vírusírtó+Malware program)
A Kaspersky is jóra értékelt ingyenes vírusírtó!
mindenféleképpen futtasd le őket, lehet találnak régebbi dolgot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!