IP kamerát szeretnék venni, de egy két dolgot nem értek. (többi lent, oké? (csak hogy kérdés legyen. ) )
Vannak olcsóbb fajták, azok alá azt írják a neten hogy PAL 500-600(felbontás), de van másik szabvány is ugye az NTSC, az vagy kisebb vagy nagyobb felbontáson volt szabványosítva tv-kben, nem emlékszem. Nos ebben mi a különbség ha lcd monitoron nézem? Semmi?
Ez milyen minőségű, ha 10 centis betűkkel ráírnám a nevem hány méterig lehetne olvasható?
Olyanok tapasztalatára is kíváncsi lennék akinek már használja a készüléket, ha van ilyen itt.
Az NTSC és a PAL TV szabványok, az ntsc amerikában a Pal meg európában elterjedt. nagy különbsége azt hiszem nincsen...a pal kicsit nagyobb felbontású ahogy én tudom.
a második kérdést nem értem...
10cmes betűket akarsz vele elolvasni? sztem lehet a kamerával kicsit zoomolni, de nem egészen értem mi értelme van...
Értem, tehát csakis a felbontásban van a különbség.
A második kérdést úgy értem, hogy milyen minőségű, milyen távol tehetem a megfigyelni kívánt területet/szobát hogy még elég részletesen láthassam az esetleges betolakodó arcát. De a pal-ntsc miatt nem értettem, akkor ezek szerint ezt a webkamerámmal is kipróbálhatom. köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!