Hogyan lehet a windowsba (win7) úgy belépni, hogy azon felhasználói jelszó van? De nincs a gépen fontos adat tehát nem baj ha adatok törlésével jár. Telepítőlemez nélkül szeretném. (Amint tudok szerezni akkor ez már tárgytalan. )
Köszi a gyors választ :)
De nem jelszót akarok létrehozni, hanem egy másik gépemen elfelejtettem a jelszót és nincs op.lemezem úgy szeretnék belépni a gépbe, hogy törlöm a jelszót még ha így minden személyes adat is törlődik (nincs rajta semmi fontos).
Lehetséges-e valamelyik menüből (bios..) ez?
Próbáltam csökkentett módban és van jelszó :/
Csak egy fiók van az pedig a rendszergazda.
WIN7-nél már nem jelenik meg a rendszergazda fiók csökkentett módban sem, hacsak előtte s Számítógép-kezelésnél nem engedélyzte. Akkor meg normál indításnál is megjelenik.
A jelszót törölni csak telepítőlemez birtokában tudod, amúgy csak jelsző feltörő programokkal lehetséges. Linkelni nem tudok mert törlik, keress rá a NET-en.
köszi :)
Találtam olyanokat, de akkor inkább várok még lesz telepítőlemezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!