Avast megkergült! Minek viszi ennyire túlzásba?! Azelőtt nem csinálta.
Kezdjük azzal,hogy nem mai gépem van,de Avast mostani verziója előtt sose volt ilyen problémám.512 MB Ram van a laptopba,nem lassította soha,semmi olyasmi nincs ami említésre méltó lenne.Kivéve egyet...Mióta 7.0.1474 verzió van fent,azóta nagyobb exe fájlokra (amik többnyire játékok) úgy rá ugrik az avast,hogy lefagy a gépem,mert virtuális memória annyira meg emelkedik..
AvastSvc.exe is aztán közbe fel fel szökik az egekbe (bár amennyire tud).Aztán abba hagyja minden vissza áll normális kerék vágásba,utána 1 perc múltán ujjból megint kezdi magától... Nehezen kikapcsoltam már avastot,mert jó kérdés mikorra fejezi be végleg.És mindezt egy 600 B méretű fájl miatt.Átlagba ami nagyobb mint 200 MB már ezt csinálja.. De főleg játékok,arra nagyon érzékeny.
Egy kép róla => [link]
És még egyszer írom,egyéb problémám soha se volt vele azelőtt se.De most ez miatt kényszerülők váltani ha csak valaki nem tud segíteni,mit kellene lejjebb vennem vagy beállítanom az Avastba! Vagy menthetetlen..
Ez esetben tudtok valami jónak nevezhető irtót mondani?
Egy vírusirtó akkor eszik ennyi memóriát, ha valami ellen harcol.
Ezt az online scanner futtasd le: [link]
Nem első eset lenne,hogy kék halált okozott az Avast.
Lefagyni meg le is fagy a gép ha exe fájl társaságába kerül az avast..
Gondoltam korábbi program verzióra,csak már attól félek,féltem,hogy az is elkezdi ezt.Valahogy nagyon elszúrtak valamit.
Akkor meg lett nezzve mi okozta es avast egyik fajla.De az akkor volt,akkori verzioval.Mostanival mar nincs olyan,hanem mas a bibi.
Na de mar lemondtam rola.Koszi eddigi valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!