Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen CSAK tűzfal programot...

Milyen CSAK tűzfal programot ajánlanátok F-Secure mellé?

Figyelt kérdés
F-Seure Internet Secure 2013-ban nincs tűzal..és kéne mellé valami, comodo-t néztem de nincs belőle magyar:S

2013. jan. 10. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:

F-secure-t kapd le és tegyél fel inkább Comodo Internet Security Premiumot.

Tud magyarul (az 5.12 garantáltan) van benne egy egész használható vírus irtó és egy baromi jó tűzfal is. Ha nem ész nélkül netezel akkor bőven elég.

2013. jan. 10. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
A Comodo Firewall Free-t leszedtem.nem magyar teszteltem behatolás stimulációval és mindent beengedet..
2013. jan. 11. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező most jött ki a legújabb comodo 6 ami angol kb. majd februárba jönnek ahhoz a magyar nyelvi fájlok,és mondta,hogy az 5 ös verziót szed le ami tud magyarul...
2013. jan. 11. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
akk tudok egy másik megoldást,de az egy kicsit,tölsd le ezt nehezebb: [link] gondolom feltűnt,hogy internet security,de a beállitásoknál be lehet állitani,hogy csak a tűzfalt teleítse fel leírom neked? nyid meg a teleítöjét várd meg mire kicsomagolja magát,és megjelenek a telepítő ablakja az iagre and istal allat van az,hogy customer installer ott ved ki a pipát a comodo antivirusról és csak a tűzfal legyen kipipálva a comodo geekbadyről is vedki a pipát mert az felesleges,nem is érdemes feltelpiteni,a comodo dragon nekem8 az egy böngésző a te döntésed aztán lépj vissza és úgy,de majd úgyis 1-2 hónap és a 6os verzó megkapja a magyar nyelvi fájlokat...ha akad valamilyen próbléma akkor szóljál ( a krédeőnek ezt elkültem üzenetbe de ha valakinek is van ilyen próblma tudja mit kell tenni) a helyesírási hibákat sajnálom.
2013. jan. 11. 21:10
 5/9 dr. KING SCHULTZ válasza:
47%
Semmilyet, mivel tartalmaz tűzfalat, csak nem önállót. Beépül a windows tűzfalba saját szabályokkal és eszközökkel.
2013. jan. 26. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Utolsonak igaza van.

Es ne csereld comodora,mert f secure jobb nala! Magazinos koddal is hasznalhato ami chip magazinba van mindig.

2013. jan. 31. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
meg kérdező az új comodo már tud magyarul
2013. jan. 31. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Kasperskynál maratdam:D

2013. febr. 1. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Van benne tűzfal, nem kell mellé másik!
2013. jún. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!