Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SEGÍTSETEK! Szögezzük le,...

LucGizi20 kérdése:

SEGÍTSETEK! Szögezzük le, hogy nem értek a gépekhez túl sokat!? Eltűnnek a zenék a C-meghajtómról, ha tisztítani akarom a PC-t?

Figyelt kérdés
Csak C meghajtóm, van. Azon van egy mappám telis tele zenével, kb 850 zeneszám van rajta, ez olyan sok,hogy nincs annyi lemezem amennyire kiírhatnám,tehát ezt a gépen hagytam a C-n. Azon kívül minden más fájlt,dokumentumot,képeket kiírtam lemezre a biztonság kedvéért. Tehát megjelent egy PC Utilities Pro nevezetű cuccos nekem, és írta,hogy törölni kéne egy csomó mindent a PC-ről,mert lassítja a gépet. Ha rákattintok,hogy törölheti akkor pontosan mit fog törölni? A zenék nem fognak eltűnni?????????
2013. jan. 5. 15:39
 1/4 anonim válasza:

Glary Utilities+ Defraggler ezeket használd (hivatalosak)

Defraggler is írja, hogy 10%nál több hely kell, de max csak lassabban töredezettségmentesít.

Ezekkel tisztísd a géped!

2013. jan. 5. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:

A zenéket át kellene pakolni a D-re vagy az R-re, hogy a C-n csak a rendszer maradjon. Ez így nagyon veszélyes, bármikor kaphat a géped olyan fertőzést, hogy elszáll.

Erre a PC Utilites-re ne hallgass, takarítsál Ccleanerrel, az csak a valóban felesleges fájlokat törli. Utána töredezettség mentesítés.

2013. jan. 5. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

A Free-t töltsd le.

[link]

2013. jan. 5. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2013. jan. 11. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!