Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Belassuló internet. Lehet...

Belassuló internet. Lehet Trojan? HELP

Figyelt kérdés

Kérlek titeket, segítsetek nekem. Az a problémám hogy netezek (router-en), és egy idő után a csaknem 8 megás net belassul fél megásra, minden előjel és tünet nélkül, kizárólag az én gépemen.

Úgy sejtem hogy valamilyen trojan okozhatja, ami a gép újrahúzásánál lóghatott be, de eddig több spyware-trojan keresővel próbálkoztam, sikertelenül..

Van valami ötletetek?

2009. aug. 25. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Torrentet vagy más fájl-megosztót használsz?
2009. aug. 25. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Használok, de direkt hogy kipróbáljam az kavar e be, lekapcsoltam mindent... Egyébként ha ez még segít, felraktam a Vistát, és utána indult ez a lassulás dolog, bár nem hiszem hogy összefügg...
2009. aug. 25. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

AD.1. Kikapcsoltad az automatikus frissítéseket?

AD.2. Nem melegszik túl a router?

AD.3. Más nem használ torrentet(vagy egyéb letöltőprogramot) még aki használja azt a hálózatot?

MO.1. Control Panel -> Security/Check for updates -> bal oldalon Change settings, és itt ki tudod kapcsolni

MO.2. Nézd meg, és ha tényleg melegszik, és azért nem dolgozik rendesen, akkor pihentesd, és később ajánlott egy újat venni.

MO.3. Ugye a hálózatokban a prioritás sok mindent meghatároz, és általában a masszív letöltés kapja a legnagyobbat, ez lassíthat.

Ha ezek közül egyik sem, akkor [link]

Malware -Antibytes nevű programot ajánlom, nagyon sok problémát meg tud oldani, még talán jobban is, mint pl a Spybot.

Remélem tudtam segíteni:)

2009. aug. 26. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elkezdtem dolgozni a problémán! Egyedül a router túlmelegedés nem jöhet szóba, mert ugye közben a másik gépem perfekt a net, de a többi jó ötlet, THX még 1x
2009. aug. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!