Belassuló internet. Lehet Trojan? HELP
Kérlek titeket, segítsetek nekem. Az a problémám hogy netezek (router-en), és egy idő után a csaknem 8 megás net belassul fél megásra, minden előjel és tünet nélkül, kizárólag az én gépemen.
Úgy sejtem hogy valamilyen trojan okozhatja, ami a gép újrahúzásánál lóghatott be, de eddig több spyware-trojan keresővel próbálkoztam, sikertelenül..
Van valami ötletetek?
AD.1. Kikapcsoltad az automatikus frissítéseket?
AD.2. Nem melegszik túl a router?
AD.3. Más nem használ torrentet(vagy egyéb letöltőprogramot) még aki használja azt a hálózatot?
MO.1. Control Panel -> Security/Check for updates -> bal oldalon Change settings, és itt ki tudod kapcsolni
MO.2. Nézd meg, és ha tényleg melegszik, és azért nem dolgozik rendesen, akkor pihentesd, és később ajánlott egy újat venni.
MO.3. Ugye a hálózatokban a prioritás sok mindent meghatároz, és általában a masszív letöltés kapja a legnagyobbat, ez lassíthat.
Ha ezek közül egyik sem, akkor [link]
Malware -Antibytes nevű programot ajánlom, nagyon sok problémát meg tud oldani, még talán jobban is, mint pl a Spybot.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!