Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Panda Cloud alkalmas a...

A Panda Cloud alkalmas a gépem védelmére, ha nem akarok költeni rá?

Figyelt kérdés

Az AV-Comaratives szerint jó a felismerési aránya, engem csak az érdekelne, hogy a főbb védelmi funkciókat ellátja-e, mert nem sok van róla a weboldalán.

Ingyenes irtókat azzal szokták lehúzni, hogy nem komplett a védelme. Viszont pl. tűzfal és spam szűrés nekem nem kell, azt megoldom máshogy.

2012. dec. 31. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
1. ingyenes cuccokból is össze lehet csinálni egész jó védelmet,ott va na comodo internet security az is komplett biztonsági csomag,meg az outpost,és ott van az avast a aminek annyi védelme van mint egy fizetősnek +hozzá egy tűzfal,meg egy malwarebítes elég jól meg lehet védeni a gépet ingyenesekkel is,igaz a fizetősök több szolgáltatást adnak,de hagyjuk ezt... A panda cloud jól véd,de nem árt egy kis beállítás a speciális beállításoknál álitsad,be azt,hogy ellenőrzéseknél tördezett fájlok vizsgálata,vagy hasolnó,majd a fő ablaknál, a folyamatokra és jobb alsó saokba kapcsold be a web védelmet,vagy valami hasonlót, imaközbe bekapcsolod ne lepődj meg,hogy megszakadt a net,nem tudom mért van ez így,gondolom kell ahoz,hogy bekapcsold,de ha nem tudod követni a tanácsaimat itt va negy vidi ahol teszteli a panda cloud,és beállitja: http://www.youtube.com/watch?v=YMHXMIB1NUg de szerintem egy tűzfal jól jönne hozzá
2013. jan. 1. 13:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. jan. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!