Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez a vírus veszélyes?

Ez a vírus veszélyes?

Figyelt kérdés

Letöltöttem ezt a programot: [link]

Már évek óta használom, eddig semmi baj nem volt vele, viszont újratelepítettem a gépet és most újra letöltöttem de nem tudom telepíteni mert nod32 ezt írja ki: *****

Ez veszélyes vírus vagy csak téves riasztás?

* Automatikusan eltávolított tartalom.

2012. dec. 29. 11:13
 1/5 belapus ***** válasza:
2012. dec. 29. 11:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem a programot. Remélem nem lesz baj.
2012. dec. 29. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nod32 nekem is volt a gépemen nem is olyan rég töröltem le Eredeti kódos volt szóval ne jöjjetek azzal ,hogy tört stb. Újságkódos volt. De el kellett válnom tőle, mert nálam is elég sok hivatalos programot vírusnak jelzett. És vakriasztást adott mivel az any video converter hivatalos program az mp4 emhez (My audio Life)-hez is adták ezt a konvertálót. Én nekem mostani vírusirtóm: [link]

Ha windows xp-d van akkor nem ajánlom mivel a windows xp tűzfala gyenge(ezért ajánlom: comodo is free-t letöltés: [link] . De szerintem te is válj meg a nod32-től mihelyt lejár a lilence(kulcsa), mert nagyon sokat riaszt félre illetve nem olyan mint régen az ingyenes védelmek is elverik pl comodo. Nem kérek támadást emberek csak próbáltam segíteni..

2012. dec. 29. 18:06
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

töltsd fel ide és nézd meg 44 vírusírtóval

[link]

Viszont mivel free ezért tartalmaz reklámprogramot is ezért riaszt!Szerintem örülj neki hogy az ilyeneket is észreveszi!

A riasztási ablakban a további beállításokra kattintva meg tudod adni kivételnek és nem fog riasztani!

Amúgy meg első válaszolónak egy kezet!

2012. dec. 29. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] helyette én inkább [link] -re tölteném fel itt mindig friss a vírusirtók adatbázisa.
2012. dec. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!