Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A volt párom (aki rendszergazd...

A volt párom (aki rendszergazda) feltett valamilyen programot a gépemre, és igy minden jelszavam tudja, függetlenül attól hogy már nem ér a gepemhez. Csak a teljes ujrarakás segit?

Figyelt kérdés
Illetve megtudta pontosan mondani, hogy pl melyik mappámból milyen képet helyeztem a lomtárba. Végsö esetbe teszem ujra a gépem, mert a sok driver stb nem egyszerü sajnos. Feltettem a Search and destroy nevű programot, ami egy Keylogger-t talált csak. Kérem aki tud segitsen. Köszönöm!

2012. dec. 23. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért simán fel lehetne jelenteni amúgy.

Egyébként nem... de én (rendszergazda vagyok) javaslom, hogy a dolgaidat mentsd ki, és rakd újra az egészet. Az a legbiztosabb. Utána meg MINDENHOL változtass jelszót!

2012. dec. 23. 20:36
 2/6 anonim válasza:
0%

Először is a kedves szakértőhöz szólnék. Fel lehet jelenteni a hölgy volt barátját, de úgy elég nehézkes, hogy illegális szoftverek futnak a hölgy számítógépén. Gondolom a rendszergazda úr be is tudná bizonyítani, mivel gondolom elővigyázatos és bebiztosítja, magát mielőtt csinálna valamit. Még ha a hölgy letörölne mindent, akkor is lehet az úrnál bizonyos teljes másolat minden számítástechnikai szinten. De a rendszergazda úrnak eszébe nem jutna ilyen dolog!!! Hiszen ezer dolog is lehetne a hölgyről, de ő sose élne vissza vele!!!

De nem tudom, hogy maga mit szólna, hogy ha a volt barátjáról lenne a hölgynek friss félpucér képe, és küldözgetne neki erotikus képeket. És sokszor lebukna, hogy a háta mögött találkozgat vele, és utána lehazudja, de végül lebukik, stb.

Most a kedves hölgyhöz szólnék. Magácskának meg kellene becsülni azt a rendszergazdát, mert a nem vérszerinti gyerekének a valaha volt legjobb apja, és sajátjaként szereti és magácskát is. Pedig maga sokszor megalázta megbántotta, és taposgált a szívén, de ő akkor is magukat akarta, mert hitt egy boldog család reményében, és kész volt lezárni a múltat, amiben ő oly kevés mértékben volt hibás. Főleg annyiban, hogy nem akarta elveszíteni magukat, és túlságosan is ragaszkodott. Maguknak adta a szívét, lelkét mindent amilye csak volt. Annyi a bűne, hogy ha már így is hagyta ezerszer hülyére venni magát, csak arra volt kíváncsi, hogy mikor szűnik meg az úgymond érdekes kapcsolata a fent említett úrral.

Magácska helyében nem ezen lovagolnák, hanem továbblépnék, mert tudja, úgy is, hogy idővel visszanyerné az rendszergazda úr bizalmát, akkor nem érdekelné, hogy miket néz. Hiszen őt nem a privát beszélgetései érdeklik, csak az, hogy azt lássa, hogy már csak szimplán barátok a gyereke valódi apjával, és nem kell újra a fent említett dologtól félnie.

2012. dec. 24. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Fel lehet jelenteni a hölgy volt barátját, de úgy elég nehézkes, hogy illegális szoftverek futnak a hölgy számítógépén."

Ennek nem sok köze van egy személyes adatokkal való visszaéléssel kapcsolatos feljelentéssel.

2012. dec. 24. 12:13
 4/6 Lilikécske ***** válasza:
Te hogy futottál bele egy ekkora nagy marhába?
2012. dec. 24. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok neki, ha egy ilyen zsaroló önfejű szemétládához visszamegy. Csak akkor ne sírjon többé, ha megszivatják.
2012. dec. 24. 17:28
 6/6 csacsi2 ***** válasza:

Én nem vagyok rendszergazda.Azt viszont tudom, hogy bármilyen adatodhoz (képek,jelszavak stb.) hozzáfért, azt el is tudta menteni magának bármilyen adathordozóra ami nála van! Így az első válaszolónak adok igazat, gogy ments ki mindent a gépedről mi fontos számodra és formázd le a gépet! Akárcsak a kapcsolat ez is legyen egy újrakezdés! Ill. változtasd meg az összes jelszavad (email,weboldalak stb.)!

sok sikert és legyen őszinte kapcsolatod a közeljövőben!

2012. dec. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!