Miért nem 500Gb?
Figyelt kérdés
Vettem egy új 500Gb-os belső vinyót. Belepakoltama gépbe, egy leírt módszer alapján formatáltam Fat32-re. A gond csak ott kezdődik hogy 500Gb-ból lett 415Gb. Meg lehet valahogy oldani hogy ez 500Gb maradjon? Esetleg hogy kéne leformázni?2012. dec. 19. 15:00
1/5 Komplikato válasza:
Valami 475 körül kéne lennie, akkor gyanús, hogy van egy 40-50Gb közötti partició rajta.
2/5 anonim válasza:
Az 500GB az csak egy kerekített érték, ritka esetben tényleges a mért. Speciel nekem az 500-asom 465GB. Te szarabbul jártál.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért 475? Nem 500-nak kéne lennie????
2012. dec. 19. 15:04
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha windows azt irná ki hogy GiB akkor azon problémáznál hogy mért nem GB?
amugy mért fat32 re formáztad? ilyen nagy merevlemezt ugyis adatárolásra fogsz használni nem? vagyis ntfs re kelet volna inkább
mivel fat32 nem fog óriás fájlokat fogadni
.
amugy ténleg valami particiónálási gond lehet
vagy pedig gyárihibás pl.
HDD Sentinel el nézd meg és gariztasd ha van baja
5/5 Komplikato válasza:
Nem. 500.000 MB, az kb. 488GB csak. Ebből meg le jön a FAT/NTFS táblázat is. Linux alatt kevesebb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!