Hogyan tudom visszafejteni a gmail jelszavamat?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem a jelszót ,csináltam újat de szeretném a régit visszaállítani de ehhez meg kellene néznem,hogy a biztonsági kérdéshez mit írtam be ,de nem tudom mivel csak csillagok vannak a válaszhoz írva ami konkrétan a jelszavam volt. Ehhez kellene nekem valami egyszerű program ami képes felfedni mi is van a csillagok alatt.Létezik ilyen win7-es rendszerhez ?2012. dec. 19. 11:29
1/4 anonim válasza:
Böngészők ha tárolják, akkor fel is tudják fedni. A beállítások között turkálj, ha már nem mondtál böngészőt.
2/4 A kérdező kommentje:
chrome a böngésző de a biztonsági kérdésre a választ nem mentettem el :(
2012. dec. 19. 11:35
3/4 anonim válasza:
Ha ott vannak a csilaggok, akkor a böngészőben a beállítások között keresd ki a jelszavakat, ott lesz a listában a jelszó. (Elvileg.)
4/4 anonim válasza:
Vagy egy ilyen nagyon hülye én-féle megoldás.
Hogyha ott vannak a csillagok a mezőben, akkor jobb klikk rá.
Van egy 'Elem megtekintése' opció.
Kattints rá, elvileg most ki lesz válaszva egy sor, <input type valami ilyesmi lesz, és van egy olyan hely, ahol "password" van odaírva.
az egyenlőségjel elé kattintasz, akkor elvileg type="password" szerkeszthető lesz.
Töröld ki ezt az egészet, majd kattints vissza az oldalra, ezután elvileg megjelenik a tárolt jelszó.
Mostmár kimásolhatod, elmentheted, bármi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!