Belehet állítani, hogy egy mappaba csak jelszóval lehesen belépni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy mappám ami olyan dokumentumokat tartalmaz amit nem szeretnék senki tudtára hozni. Meglehet oldani, hogy kérjen jelszót ha megpróbálják megnyítani? és ha igen akkor ez alap windows beállítás vagy külön program kell?2012. dec. 19. 07:50
1/1 anonim válasza:
külön progi annak idejében én is csináltam ilyet.nem tom milyen program :( de szerintem rejtett mappát csinálj és akkor senki se fogja látni csak te de te is csak akkor ha láthatóvá teszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!