Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » GMAILOM jelszava ne ugorjon...

Joe.38 kérdése:

GMAILOM jelszava ne ugorjon fel automatikusan csillagok formájában!?

Figyelt kérdés
Mivel így ismerősőmnek ismernie se kell jelszavam gmailomhoz és még is gmail megnyitásakor csak rákkattint a belépésre és olvashatja. Egész laptopom nem akarom jelszóval védeni. Sőt más web helyen szívesen veszem azaz lehet automatikus belépés jelszó megjegyzés. Csak a gmailomat ne olvashassa csak az aki begépeli a jelszót. Azaz gamilom csak a jelszót ne jegyezze meg! De szinkronizálást a Crome böngészővel megtartanám! Mit kell tennem és hol? Ez most a laptopom beállítása? Vagy lehet a gamilon állítani? Kerestem és találtam is beállítást. Mindent megtaláltam szinte csak ezt az igényemet nem. Jelszót is változtathatok. De minek? Nem a jelszavam kell megváltoztatni, hisz nem ismeri, nem látja más, nem is kell hisz csillagok formájában felugrik. Mi a teendőm? Lehet e ilyen igény?

2012. dec. 17. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:

A böngésző beállításai között van a mentett jelszavak listája. Onnan kell kitörölni a Gmail.com-hoz tartozó részt.

Ezután ha újra be akarsz lépni, be kell írni a jelszót. A böngésző ismét megkérdezi hogy megjegyzed-e a jelszót, és itt elutasítod, hogy sose jegyezze meg. Ebben az esetben a belépések alkalmával kézzel kell megadni majd a jelszót.

2012. dec. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!