Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha a vírus program telepitve...

Ha a vírus program telepitve van a gépen, akkor biztos hogy nem lehet virusus?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A vírusirtótól még bemehetnek vírusok. A program ilyenkor jelzi, és megkérdezi hogy mit csináljon vele, karantén vagy törölje.Persze ez vírusirtótól is függ.Persze vannak olyan vírusok amelyek a vírusirtó mellet is kárt csinál.
2009. aug. 22. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb vírusírtó program sem ad tökéletes védelmet.
2009. aug. 22. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha virus program van telepitve, akkor tuti virusos! :)

Ha virusirtora gondoltal, egyik sem nyujt teljes vedelmet. Majdnem olyan fontos az ovatossag, mint egy jo virusirto.

2009. aug. 22. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaja, nekem tavaly még Nod32-m volt, és csak azt vettem észre, hogy egyre lassúbb a gép és már 20 percbe telt, mire bekapcsolás után fel tudtam lépni a Net-re. Gyanús volt, ezért letöltöttem egy másikat, ami 150 fertőzést talált a gépen. És ahányszor újra lefuttattam, még mindig talált hozzá többet. Ennyit már persze nem tudtam eltávolítani, így vizsga előtt 2 héttel az összes anyagommal együtt újra kellett telepíttetnem a gépet (mivel én nem értek hozzá). Frankón örültem neki, mert még volt olyan vizsga anyagom, ami ki se volt nyomtatva, mert nem számítottam ilyesmire, hiszen volt vírusírtóm.
2009. aug. 22. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Közkeletű félreértés, hogy megveszed a gépet, adnak hozzá NOD32 Antivirust, akkor védve van. Először is, az csak 30 napos prónaverzió, vedd meg hozzá a licenszet. És akkor naponta többször is frissiti magát. Kettő: kell kémprogram irtó is (sok ingyenes is van, Spyware Terminator, Spybot et Search stb. www.letoltes.prim.hu oldalon találod. Ezeke is naponta frissitenek. És kell kőkemény, erős (nem Windows) tűzfal is. Windows legyen eredeti, kapja meg a biztonsági frissitéseket automatikusan.
2009. aug. 22. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el ezt: [link]
2009. aug. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!