Jordan07 kérdése:
Hogyan tudom kikapcsolni a wouterben a tűzfalat?
Figyelt kérdés
Egy minecraft szervert szeretnék futatni. Ha nincs bedugva a router akor rendesen megy és feltudnak jöni mások is de ha routeren keresztül fut a szerver akor nem tudnak feljöni. Én a tüzfalra gyanakodok. hol tudom kikapcsolni a üzfalat. már bent vagyok a routerben de it nem tom hol és mit kéne át álítani.2012. dec. 14. 17:28
1/1 P.O.C. válasza:
Nem a tűzfalat kell kikapcsolni, mert azzal semmit nem érsz, azon kívül hogy egy védelemmel kevesebb lesz. Portot kell átirányítani az adott programnak. Port forwarding, NAT vagy hasonló opciókat keress. Ez gyártófüggő. Amúgy a 25565 -ös TCP/UDP portot használja ez az alkalmazás. Erre szükséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!