Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Számítógép IP címét, hogy...

Számítógép IP címét, hogy tudom megnézni, hogy mi? A sajátom ip címe kéne.

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kipróbáltam. Van IP-d ha nincs neted, de annak mi értelme??

Az IPcímmel azonosítják a hálózaton a gépedet. Ha nincs net akkor kapok egy kreált IP-t, ha csatlakozom akkor a szolgáltatóm kioszt egy teljesen másikat. Akkor mi értelme a net nélküli IPnek??

2012. dec. 12. 19:31
 12/14 Gugu Gabor ***** válasza:
Olvasd el az egész wiki cikket...
2012. dec. 13. 01:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Van egy számítógép, barátnőm nővéréé és neki akarok segíteni. Van egy modem is! Ami kér ip címet a beállításokban valamiért. Automatikusan nem képes keresni. Oda kéne egy IP címet beírni. Ezzel a parancsszorral amit kiírt bemásoltam oda, de sajna nem működik és így nincs net a gépén. Nem értem a dolgot. Telenor-os, de majd akkor szolgáltatóhoz kell menni gondolom.
2012. dec. 13. 09:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Na ha modemed van, akkor neted is lenne, de ha itt beírod a net nélküli IP címed az sosem fog megegyezni a szolgáltató által adott IP-vel... Ezért gondoltam, hogy hülyeség lenne net nélküli IPcímet megadni, mert az úgy sem lesz jó...
2012. dec. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!