Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hol találok ingyen megbízható...

Hol találok ingyen megbízható vírus írtót neten?

Figyelt kérdés
Ha tudtok,linkeljetek már nekem,amit le tudok tölteni és aránylag megbízható!Előre is köszi mindenkinek! :)
2012. dec. 10. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2012. dec. 10. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:

avg helyett inkább ezt ajánlanám:

[link]

2012. dec. 10. 14:30
 3/12 csacsi2 ***** válasza:
Én a megelőzést javaslom! Vannak online vírus scanner -ek is meg ingyenes progik. Legközelebb Tűzfal + vírusírtó!
2012. dec. 10. 14:33
 4/12 csacsi2 ***** válasza:
bocs a link lemaradt (csak hogy válasz legyen a kérdésre) [link]
2012. dec. 10. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
csacsi2: amit linkeltél onnan elolvastad ezt a sort: "Az ESET Online Scanner azonban nem helyettesítheti a NOD32 antivírus rendszert, mivel nem tudja megakadályozni, hogy a vírusok és az egyéb károkozók bejussanak a számítógépére, kizárólag a már bekövetkezett fertőzések megszüntetésére alkalmas."
2012. dec. 10. 14:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Az avast! 4 Home szerintetek jó? itt a link is: [link]
2012. dec. 10. 14:51
 7/12 csacsi2 ***** válasza:

Vazeratti

Te meg nem értelmezted amit írtam!

"Én a megelőzést javaslom! "

Szóval szálj le rólam én azt mondom (a gyengébbek kedvéjért), hogy nem utólag kell kiírtani, hanem meg kell akadájozni!

Ha már baj van (a kérdés írója nem írta) akkor veszett fejsze nyele és aljánjátok neki a saját bevállt vírusírtót (mindenki a sajátját) akkor miért nem jó online?!

erre mondom sz@rok rátok fertőzzetek meg! Nekem semmi vírus és egyéb nem jön be évek óta, pedig kis ingyenélő warez vagyok!

Szóval mindenki csak akkor nyekereg, ha megtörtént a baj (nem minden vírusra van megtisztítás) ilyenkor jön a sok húzd újra a gépet "segítség"!

Szóval ha nem sz@rta el teljesen a gépet a vírus akkor használjon NEM telepítős vírusírtót és döntsön arról , hogy a közeljövőben hogyan védi meg magát!

UI:: 8 éve vírusmentes vagyok!

2012. dec. 10. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:

csacsi2: te biztosan nagyon értesz a gépekhez és ezért maximális tisztelettel nézek rád. Felteszem ismersz minden vírus, azok tüneteit, lelki világát és a több 100 ezer vírus fajtát is felismernéd, ha a gépedre kerülne. Azt nem értem, hogy miért nem mutogatod magad cirkuszban? Ilyen tudással lenne jövőd, mert nem sok ember mászkál így a világban.

Szerintem a vírusmentesség és a hit, hogy vírusmentes vagy köszönő viszonyban sem áll egymással.

Sajnos a legtöbb felhasználó nem rendelkezik a te szuper képességeiddel, így nekik jobb egy megbízható folyamatosan frissülő védelmet ajánlani, mert ha ha eltűnnek az épp arhiválás előtt álló családi fotók, akkor nem vigasztalja őket a tudat, hogy veled 8 év alatt ilyen még nem történt.

2012. dec. 10. 15:10
 9/12 csacsi2 ***** válasza:

Vazeratti

Te meg nem értelmezted amit írtam!

"Én a megelőzést javaslom! "

off

2012. dec. 10. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Avasttól az isten mentsen meg!

Tűzfal fölösleges neki, mert nem tudja használni.

Online scanner nem ér semmit.

Akkor már inkább egy gépre telepített időközi scanner.

A gépet sem lassítja, hetente lefut, aztán csókolom.

Fölösleges így túlmizériázni ezt a vírus kérdést.

Én 2éve nem használok realtime scannert és tök jól megvagyok.

Nem kell a sok sz.r tört vackot megnyitogatni és voalá!

2012. dec. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!